اختلالات یادگیری در بسیاری از کودکان دیده می شود و معمولا تا زمانی که کودک به مدرسه نمی رود شناسایی نمی شود.

سیاری از کودکان مبتلا به این اختلال ، مدت ها قبل از تشخیص در مدرسه با مشکل روبرو هستند. این می تواند بر عزت نفس و انگیزه کودک تأثیر بگذارد. نحوه تشخیص علائم اختلال یادگیری و آنچه می توانید برای کمک به فرزند خود انجام دهید را درک کنید.

اختلال یادگیری یک مشکل پردازش اطلاعات است که از یادگیری مهارت و استفاده موثر از آن از فرد جلوگیری می کند. این اختلالات عموماً افراد دارای هوش متوسط ​​یا بالاتر از متوسط ​​را تحت تأثیر قرار می دهد. در نتیجه ، این اختلال به عنوان شکاف بین مهارت های مورد انتظار ، بر اساس سن و هوش و عملکرد تحصیلی ظاهر می شود.

اختلالات یادگیری رایج بر توانایی های کودک در خواندن ، بیان نوشتاری ، ریاضی یا مهارت های غیرکلامی تأثیر می گذارد.

بسیاری از کودکان ممکن است هر از گاهی در مدرسه با موضوعات یا مهارت هایی دست و پنجه نرم کنند. وقتی کودکان سخت تلاش می کنند و هنوز با مجموعه خاصی از مهارت ها در طول زمان مبارزه می کنند ، می تواند نشانه اختلال یادگیری باشد. داشتن اختلال یادگیری به این معناست که کودک در یک یا چند حوزه یادگیری مشکل دارد ، حتی اگر هوش یا انگیزه کلی تحت تأثیر قرار نگیرد.

برخی از علائم اختلالات یادگیری عبارتند از:

  • مشکل در معکوس کردن حروف ، کلمات یا اعداد ، پس از کلاس اول یا دوم
  • مشکلاتی در تشخیص الگوها یا مرتب سازی اجسام بر اساس اندازه یا شکل
  • مشکل در درک و پیروی از دستورالعمل ها یا سازماندهی مستمر
  • مشکل در به خاطر سپردن آنچه گفته شد یا آنچه تازه خوانده شد
  • عدم هماهنگی هنگام حرکت در اطراف
  • مشکل در انجام کارهای با دست ، مانند نوشتن ، برش یا طراحی
  • مشکل در درک مفهوم زمان

انواع اختلالات یادگیری

  • نارساخوانی – مشکل در خواندن
  • dyscalculia – مشکل در ریاضی
  • دیسگرافیا – مشکل در نوشتن

کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری ممکن است از این که با وجود تلاش زیاد نمی توانند بر موضوعی تسلط داشته باشند ، ناامید شوند و ممکن است از برخی کارها و فعالیت ها کناره گیری کنند.

اختلال یادگیری همچنین می تواند با اختلالات احساسی یا رفتاری مانند اختلال نقص توجه ـ بیش فعالی (ADHD) یا اضطراب وجود داشته باشد. مجموعه مشکلات می تواند موفقیت کودک را در مدرسه به ویژه دشوار کند. تشخیص صحیح هر اختلال بسیار مهم است ، به طوری که کودک می تواند برای هر کدام از آنها کمک مناسب دریافت کند.

روش های درمان

کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری اغلب به کمک و آموزش های تخصصی برای آنها نیاز دارند. داشتن اختلال یادگیری می تواند کودک را برای خدمات آموزشی ویژه در مدرسه واجد شرایط کند. مدارس معمولاً آزمایشات خود را برای اختلالات یادگیری انجام می دهند تا ببینند آیا کودک نیاز به مداخله دارد یا خیر. در صورت وجود نگرانی های دیگر در مورد رفتار یا احساسات کودک ، ارزیابی توسط یک متخصص کاردرمانی مورد نیاز است. والدین ، ​​معلمان و متخصصان کاردرمانی ذهنی برای کمک به فرایند درمان این اختلال در کودکان با همدیگر همکاری می کنند.

 

کلمات مرتبط :

علائم اختلال یادگیری – کاردرمانی اختلال یادگیری – کاردرمانی در قزوین – مرکز توانبخشی ذهنی در قزوین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست