کاردرمانی اوتیسم

کاردرمانی (OT) به افراد کمک می کند تا بر روی مهارت های شناختی ، جسمی ، اجتماعی و حرکتی کار کنند. هدف بهبود مهارتهای روزمره است که به افراد اجازه می دهد مستقل تر شوند و در طیف گسترده ای از فعالیتها شرکت کنند.

فرد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم اغلب در برقراری ارتباط و تعامل با افراد دیگر مشکل دارد. علایق ، فعالیتها و مهارتهای بازی آنها ممکن است محدود باشد. کاردرمانی می تواند به افراد مبتلا به اختلال رشد مغزی در پرورش این مهارت ها در خانه و مدرسه کمک کند.

برای افراد مبتلا به اوتیسم ، برنامه های OT اغلب بر مهارت بازی ، استراتژی های یادگیری و مراقبت از خود تمرکز می کنند. استراتژی های کاردرمانی همچنین می تواند به مدیریت مسائل حسی کمک کند.

کاردرمانگر با ارزیابی سطح فعلی توانایی فرد برنامه توانبخشی متناسب را تنظیم می کند، این ارزیابی همچنین موانعی را که مانع از مشارکت فرد در فعالیتهای معمولی روزانه می شود ، مشخص می کند.

بر اساس این ارزیابی ، درمانگر اهداف و استراتژی هایی را ایجاد می کند که به فرد اجازه می دهد روی مهارت های کلیدی کار کند. چند نمونه از اهداف مشترک کاردرمانی اوتیسم کمک به انجام امور روزمره با حداقل وابستگی به اطرافیان است از جمله :

  • غذا خوردن
  • لباس پوشیدن
  • استفاده از حمام
  • مهارت های حرکتی مانند نوشتن ، نقاشی کردن و …

کاردرمانی اوتیسم

جلسات کاردرمانی در این کودکان معمولا بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه طول می کشد و  تعداد جلسات در هفته بر اساس نیازهای فردی است.

فرد مبتلا به اوتیسم همچنین ممکن است این استراتژی ها و مهارت ها را در خارج از جلسات درمانی در خانه و سایر محیط ها از جمله مدرسه تمرین کند.

برخی از کاردرمانگران به طور خاص برای رسیدگی به مشکلات تغذیه و بلع در افراد مبتلا به اوتیسم آموزش دیده اند. آنها می توانند مساله خاصی را که فرد با آن سروکار دارد ارزیابی کرده و برنامه های درمانی برای بهبود چالش های مربوط به تغذیه ارائه دهند.

کاردرمانگران رشد و نمو کودک مبتلا به اوتیسم و تعامل وی با محیط را از طریق فعالیت های روزانه مورد مطالعه قرار داده و تأثیرات اجتماعی ، عاطفی و فیزیولوژیکی بیماری و آسیب را نیز مورد بررسی فرار میدهند ، سپس از نتایج بدست آمده برای کمک به افزایش توانمندی ها در کودکان اوتیستیک بهره می برند.

هنگامی که یک متخصص کاردرمانی اطلاعات را جمع آوری کرد ، می تواند برنامه ای را برای فرزند شما تهیه کند. هیچ برنامه درمانی ایده آل وجود ندارد. اما نشان داده شده است که مراقبت های اولیه ، سازمان یافته و فردی بهترین عملکرد را دارند.

کاردرمانی ممکن است استراتژی های مختلفی را ترکیب کند، اینها می توانند به فرزند شما کمک کنند تا به محیط خود واکنش بهتری نشان دهد.

برای دریافت خدمات کاردرمانی و توانبخشی در قزوین می توانید به کلینیک توانبخشی سپنتا مراجعه بفرمایید.

تلفن های تماس : ۰۲۸۳۳۳۶۴۴۱۹ – ۰۹۳۹۵۱۹۹۸۵۱

 

کلمات مرتبط :

کاردرمانی اوتیسم – توانبخشی اوتیسم در قزوین – مرکز کاردرمانی در اوتیسم – مرکز توانبخشی در قزوین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست